1. Omni Dent
  2. Ortopedie
  3. Proteza dentară parțiala
  4. Proteză Acry Free

Proteză Acry Free

 Proiectat pentru un nivel ridicat de rezultate estetice, hipoalergenic și biocompatibil, oferind aparate dentare de natură naturală care dispar practic în gură, deoarece Acry Free este injectat în balon, rezultatul final este o restaurare foarte precisă, mai retentivă și mai confortabilă pentru rabdator.


Acry Free poate fi produs mult mai subțire decât restaurările acrilice convenționale datorită rezistenței noii compoziții a materialului.

Acry Free poate fi reparat și refăcut cu toate acrilicele dure / moi, reci / fierbinți sau cu același material în sine prin sisteme de turnare prin injecție.

Lustruirea excelentă și luciul unic al suprafeței protezei, permit prevenirea acumulării de calcul și bacterii.

Mai mult decât atât, pacienții care sunt sensibili la compoziția monomerică utilizată în protezele acrilice convenționale pot alege acum ACRY FREE pentru protezele lor, potrivite și pentru protezele implantate reținute, Acry free poate fi utilizat în combinație cu dinți artificiali din porțelan pentru o proteză completă non-alergenică. sau aparat.

Gata cu protezele grele voluminoase! Acry Free este noua soluție estetică și perfectă pentru protezele totale și parțiale ale stomatologiei de astăzi.