Principlă   Căutare   Contacte   Dinte
Limba română  Русский  English  Italiano 
tel.:(+373) 22 606-101
tel.:(+373) 22 606-101

Albirea dintilor

NOU!!!! Acum albirea dinţilor cu lumina polarizata la un preţ accesibil !!!

 

Exista cateva etape obligatorii premergatoare tratamentului de albire. Astfel, medicul dentist

1.     Va face o consultatie atenta pentru a identifica toate problemele care ar putea interfera cu tratamentul de   albire

2.     Va realiza un detartraj si un periaj profesional pentru a creea conditiile optime ca substantele de albit sa ajunga  in contact direct cu suprafata dintilor, pe smalt.                  

3.   Va trata cariile care exista pe dintii care vor fi albiti (sau vor indica medicului tau dentist sa realizeze acest lucru) astfel incat substantele de albit sa nu ajunga in profunzimea dintilor, la nerv.                                                                   

4.     Va face fotografii inainte si dupa tratament.                

5.     Va nota nuanta initiala si finala corespunzatoare pe cheia de culori.

 

Albirea cu lumina polarizata 

Aceasta procedura este foarte comoda pentru pacient, usor de suportat si chiar relaxanta oferind cele mai rapide si eficiente rezultate.

Se va masura nunanta de alb cu ajutorul unei chei de culori. Pe durata tratamentului, deoarece dintii sunt uscati datorita deshidratarii ei vor parea si mai albi. Culoarea finala va fi considerata cea masurata la o saptamana dupa incheierea tratamentului, in momentul stabilizarii finale a culorii.

Medicul dentist vă va recomanda mjloacele de intretinere a rezultatelor, programandu-te pentru urmatorul tratament ( dupa 1 an) sau iti va recomanda folosirea unor substante care pot fi utilizate la domiciliu (pasta de dinti, obisnuinte alimentare etc)

Sistemul Smiling System este noul sistem profesional de albire a dinţilor care permite a schimba culoarea dintilor cu 2-8 nuante mai deschis Cu ajutorul sistemului de albire Smiling System se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil.


De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).
Albirea dentara oferita de clinicia OMNIDENT ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios.

BIJUTERIILE DENTARE

Pentru a pune in evidenta dantura fermecator de alba va propunem o gama larga de bijuterii dentare

       

Înlaturarea tartrului şi depozitelor moi cu dispozitivul Aer Flow


Este un aparat folosit în profilaxia afecţiunilor dento-parodontale , care prin utilizarea unui jet de apa sub presiune, insoţit de pulbere de bicarbonat de sodiu , indeparteaza petele, placa si depozitele moi de pe suprafetele dintilor. Datorita pulberii usor abrazive de bicarbonat, se realizeaza in acelasi timp si lustruirea suprafetelor igienizate.

Dispozitivul Air Flow da rezultate spectaculoase in indepartarea tartrului nicotinic. Este, de asemenea, foarte util pentru curatarea eficienta a lucrarilor fixe, in cadrul igienizarii periodice (detartrajului).

 

Procedurile sunt lispite de riscuri si nu au efecte secundare de nici un fel asupra gingiilor sau dintilor dumneavoastra.

Se utilizeaza pentru:

- curatarea suprafetelor ocluzale inaintea sigilarilor;
- curatarea cu eficienta maxima a coloratiile extrinseci(cafea, vin rosu, bacterii cromogene, ce produc pe suprafetele dentare acele coloratii negre), pentru indepartarea carora s-ar "abuza" de ultrasunete, in special in 1/3 cervicala, sensibila si cu smalt foarte subtire;
- mai mult decat atat, indeparteaza foarte eficient coloratiile prezente interdentar, lucru care nu poate fi realizat nici cu ultrasunetele si nici periutele si pasta abraziva;
- de asemenea, la finalul detartrajului cu ultrasunete, se foloseste in scopul lustruirii finale;
- curatarea/sablarea bonturilor inaintea cimentarii de durata;
- mai este folosit si atunci cand nu se cunoaste in ce faza de dezintegrare e smaltul, si se face o "sondare" cu jetul de bicarbonat;
- pentru igienizarea suprafetelor dentare inaintea aplicarii bracket-urilor, dar si pe toata perioada de purtare a acestora deoarece persoanele purtatoare de bracketi ortodontici prezinta o dificultate in a igieniza aparatul

         

  1. Terapie
54

Înălbirea dintilor cu lumina focalizata LED „Flash” (Germania) 15 minute

2000

55

Înălbirea dintilor cu lumina focalizata LED „Flash” (Germania) 30 minute

4000

56

Înălbirea dintilor cu lumina focalizata LED „Flash” (Germania) 45 minute

6000

57

Înălbirea dintilor cu lumina focalizata LED „Flash” (Germania) 1 dinte

500

58

Înălbirea dintilor metoda chimică

3000


Faceţi o programareIntreaba un expertCum să ne găsiţi


© 2011 Clinică stomatologică "Omni Dent" SRL

Moldova, Chișinău, bul. Mircea cel Bătrân 13/2
tel.:(+373) 022 606-101
e-mail:[email protected]
Ln - Vi 9:00 - 19:00

Wi-Fi TV în sala de așteptare
Яндекс.Метрика