Principlă   Căutare   Contacte   Dinte
Limba română  Русский  English  Italiano 
tel.:(+373) 22 606-101
tel.:(+373) 22 606-101

Operaţii de păstrare a dinţilor

Caria dentara e o leziune distructiva a tesutului dentar. In fazele incipiente, ea nu poate fi observata decat de medicul dentist. Atunci cand leziunea carioasa e observata de catre pacient, caria este deja mult avansata. De aici rezulta importanta controalelor stomatologice efectuate periodic. Cu cat leziunea este surprinsa in stadiul incipient cu atat tratamentul e mai simplu, sacrificiul datorat e mai mic, costurile sunt reduse si necesita mai putine sedinte.

 Tratamentul urmareste indepartarea tesuturilor dentare afectate, protectia tesuturilor sanatoase si reconstructia dintelui (“plomba”). Tratamentul se efectueaza sub anestezie pentru confortul pacientului si se foloseste materiale de ultima generatie.

 Leziunile dentare de natură carioasă, cât şi necarioasă cu lipsă de substanţă beneficiază de tratament adecvat, prin metode moderne. Pentru obturaţii („plombe”), utilizăm o gamă largă de materiale stomatologice, capabile să confere rezistenţă, funcţionalitate şi estetică (la culoarea dintelui) dintelui, cu un minim de sacrificiu al ţesuturilor dentare.
Realizăm prevenirea şi restaurarea cariei secundare marginale, sau a recidivei. Daca aveţi dinţi hipersensibili, utilizăm soluţii speciale care diminuează, sau inhibă producerea durerii. 

 

Faceţi o programareIntreaba un expertCum să ne găsiţi


© 2011 Clinică stomatologică "Omni Dent" SRL

Moldova, Chișinău, bul. Mircea cel Bătrân 13/2
tel.:(+373) 022 606-101
e-mail:[email protected]
Ln - Vi 9:00 - 19:00

Wi-Fi TV în sala de așteptare
Яндекс.Метрика