1. Omni Dent
  2. Ortopedie
  3. Proteze fixe
  4. Microprotetica dentară

Microprotetica dentară

Te intrebi oare cum reusesc vedetele tale preferate sa afiseze mereu un zambet alb si stralucitor, care sa le puna trasaturile fetei si mai mult in evidenta, infrumusetandu-le semnificativ chipul? Aceasta intrebare devine si mai pregnanta cu atat mai mult cu cat te gandesti ca multe dintre aceste vedete nu au chiar cele mai sanatoase obiceiuri, o parte din ele fumand la ordinea zilei. Si cum este binecunoscut faptul ca fumul de tigara ingalbeneste dintii, te intrebi inca o data, cu o oarecare frustrare sau curiozitate, cum reusesc totusi aceste persoane sa-si mentina o dantura de un alb impecabil.

Acestea mai sunt cunoscute si sub numele de inlays sau onlays si adesea sunt vazute ca inlocuitorul plombelor clasice. Aceste incrustatii se aplica doar pe partea ocluzala a danturii (cea cu care se efectueaza muscatura), iar onlays se aleg atunci cand este nevoie de restaurarea a unei dimensiuni importante a suprafetei ocluzale a unui dinte, in timp ce inlay sunt destinate acoperirii zonelor mai reduse ca dimensiune

 

Lumineeri - Cu ajutorul fatetelor dentare Lumineers este mai usor pentru oricine sa se bucure de un zambet perfect si stralucitor, fiind un tratament din ce in ce mai popular ce implica costuri medii. Aceste fatete sunt recomandate in mai multe situatii, pentru corectarea unor aspecte mai neplacute precum inghesuirile sau spatierile dentare, formele inestetice sau dintii care s-au patat din diferite motive.

Fatetele dentare -  sunt foite subtiri de portelan folosite pentru a recrea aspectul natural al dintilor, oferind în acelasi timp, rezistenta si elasticitate comparabile cu smaltul dintelui natural. Este adesea optiunea pentru cei care cauta sa faca modificari usoare de pozitie a dintilor sau pentru a schimba forma dintelui, dimensiunea si / sau culoare.

Incrustatiile reprezinta - o varianta noua si superioara plombelor, fiind realizate in laboratorul de tehnica dentara din diverse materiale: foita de aur, compozit sau ceramica. Pacientii au devenit tot mai constienti de avantajele acestor piese protetice, preferandu-le in detrimentul obturatiilor (plombelor).