1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Petrecerea de Revelion, 2019, a colectivului Clinicii stomatologice «Omni Dent»

Multă distracție și voie bună, urători de seamă și premii deosebite sunt doar unele momente ce pot fi descrise despre petrecerea de revelion a colectivului Clinicii stomatologice ”Omni Dent”. Am sărbătorit frumos împreună și am menționat despre efortul enorm depus pe parcursul anului în dorința de a fi mai buni pentru voi.

A fost un an plin de realizări, de reușite a întregului colectiv și a fiecărui coleg în parte. Suntem bucuroși pentru succesele anului 2019 datorate, în mare parte, pacienților noștri pentru care muncim cu dedicație zi de zi. Vă mulțumim frumos pentru că ne permiteți să avem grijă de sănătatea dvs.

Am reușit, pe lângă activitatea de bază să participăm la zeci de conferințe și congrese, să fim partea a unor proiecte internaționale, dar și să desfășurăm o campanie proprie națională despre îngrijirea cavității bucale adresată copiilor. Activitatea frunctuoasă desfășurată ne-a dat un imbold mai puternic de a gândi noi proiecte întru beneficiul societății noastre și de a contribui la prevenirea bolilor și menținerea sănătății și a calității vieții. Aceasta este posibil datorită încurajării, susținerii, sfaturilor și implicării Dumneavoastră (colegi, pacienți, prieteni).
Dragi colegi, vă mulțumim pentru efort și dedicație. Sunteți o echipă minunată.

Ne mândrim cu voi!

Astfel, vom sărbători trecerea dintre ani alături de membrii familiei, inclusiv data de 1 și 2 ianuarie 2020, dar și data 7 și 8 ianuarie, conform calendarului sărbătorilor și zilelor libere aprobat de Guvern, Clinica stomatologică ”Omni Dent” va fi închisă, acestea fiind declarate zile de sărbătoare nelucrătoare.
Sărbători fericite alături de cei dragi!!!

Cu respect,
Dumitru Sîrbu, medic șef la Clinica stomatologică ”Omni Dent”

 
31.12.2019 00:45