1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. 1 iunie – Ziua Internațională a Copilăriei

Prima zi de vară ne aduce copilăria în suflet, starea de fericire din brațele mamei, amintirea despre povețele bunicilor. Trebuie să recunoaștem că această perioadă magică din viața fiecărui om, în care iubirea este necontenită, rămâne pentru totdeauna în memorie ca una dintre cele mai speciale.

Copii sunt dragoste și bunătate, puritate și sinceritate. Prin copiii, noi, retrăim momentele copilăriei noastre. Această zi ne provoacă să conștientizăm că interesul pentru ei trebuie să fie unul prioritar și că toți copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zilnic.

Medicii stomatologi de la Clinica stomatologicăOmni Dent”, care au grijă de micii dințișori să le pună o plombiță colorată, să o aducă pe Zâna măseluță îndeamnă părinții, în primul rând, să-i ghideze pe copii să-și perieze corect dinții și să aibă o igienă orală corectă, de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Pentru că ne pasă, anul trecut, în 2019, o echipă de voluntari, medici rezidenți, ghidați de conferențiarul universitar, doctor în științe medicale, Dumitru Sîrbu, au informat, în jur de 2000 de copiii, despre igiena corectă și necesitatea ei în prevenirea apariției afecțiunilor stomatologice. În cadrul campaniei naționale ”Stomatologul – prietenul copiilor” am desfășurat lecții GRATIS și le-am atras atenția prin metode practice, prin diverse experimente, le-am oferit cadouri – pentru că ne dorim o societate sănătoasă. https://omnident.md/ro/news/246/

Astăzi, celebrăm Ziua Copilului, ziua internațională pentru apărarea drepturilor copiilor, un eveniment prin care ne dorim să tragem anumite concluzii despre educația oferită, despre comportamentul corect și comunicarea plăcută.

Ziua Copilului a intrat în istorie începând cu anul 1925. Atunci la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru Bunăstarea Copiilor și a fost adoptată Declarația pentru protecția copilului.

Autor: Dorina ARSENE

01.06.2020 01:01