roruenit

Anunț!!!

Dragi pacienți, pentru că avem grijă de starea Dvs. de sănătate și dorim să fiți mereu în siguranță vă prezentăm mai jos regulile după care vom funcționa începând de astăzi 18.05.2020

  1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Anunț!!!

Dragi pacienți, pentru că avem grijă de starea Dvs. de sănătate și dorim să fiți mereu în siguranță vă prezentăm mai jos regulile după care vom funcționa începând de astăzi 18.05.2020.

 

  • Prima etapă, pentru combaterea și răspândirea infecției de COVID-19, este triajul telefonic. Programarea se va face doar la telefon în baza unui set de întrebări despre starea de sănătate.
  • Vă rugăm să fiți sinceri cu răspunsul la întrebările adresate de către managerul de la recepție. În cazul în care aveți simptome specifice COVID-19 (tuse, durere în gât, febră, pierderea gustului, mirosului), sau apar la scurt timp după efectuarea programării, vă rugăm să ne contactați telefonic, pentru anularea programării.
  • Știm cât de prețios este timpul fiecărui pacient, doar că în această perioadă trebuie să respectăm măsurile de siguranță propuse de Ministerul Sănătății, pentru protejarea sănătații tuturor ceea ce ne determină să mărim timpul programat fiecărui pacient pentru a efectua măsuri de dezinfectare a suprafețelor, sterilizarea cu lampa UV și aerisirea cabinetului după fiecare pacient. Astfel programările pot fi extinse pe o perioadă mai îndelungată ceea ce crează incomodități dar vă rugăm să fim întelegători.
  • Persoanele trecute de 65 de ani vor fi programate în prima parte a zilei (vă rugăm să ne specificați acest lucru la telefon). La fel și persoanele cu anumite afecțiuni de sănătate (vă rugăm să ne specificați acest lucru telefonic - dacă este prima vizită la noi), vor fi programate la început de program.

Pentru protecția dumneavoastră dar și a personalului din clinică noi vom respecta unele măsuri generale pentru desfășurarea activității în cabinetul stomatologic:

  1. Evitarea pe cât posibil a contactului cu personalul (nu strângeți mâna, mențineți o distanță de mai mult de 1,5 -2,0 m în timpul unei discuții, etc);
  2. În afara manoperelor de tratament, evitarea pe cât posibil a contactului cu pacientul;
  3. Permiterea accesului în camera de tratament doar a pacientului, cu excepția situațiilor speciale (copiii, persoane dependente, etc), caz în care se va limita accesul la o persoană însoțitoare;
  4. Nu se permite staționarea în sala de așteptare și vom  dezinstala aparatele  de cafea și/sau dozator de apă, vom elimina revistele, pliantele, jucăriile, etc;
  5. La intrarea în Clinică este amplasat dispenser cu soluție dezinfectantă (antiseptic pe bază de alcool) pentru dezinfectarea mâinilor;
  6. Dezinfecția regulată a mânerelor ușilor, sălii de așteptare, a recepției;
  7. Este recomandată plata cu cardul și dezinfecția POS.

Triajul epidemiologic la intrarea în clinică se va realiza conform instrucțiunilor de mai jos:

  1. Pacientul care se adresează în clinică nu trebuie să prezinte simptomatologie virală, obligatoriu va purta mască și mănuși.
  2. Pacientul ajunge la clinică și plasează pe rând picioarele în soluția cu clor.
  3. Personalul de la triaj îi va măsura temperatura. Dacă este mai mare de 37,2 pacientul nu va întra în clinică. Temperatura va fi trecută în tabel și pacientul va semna că a luat la cunoștință acest aspect.
  4. Își va pune botoși de unică folosință peste încălțăminte.
  5. Își va pune în geantă/articolele de îmbrăcăminte de exterior în dulapul de la intrare.
  6. Se va dezinfecta pe mâini. Va comunica persoanei de la triaj numele său și după ce este verificată ora programării, pacientul va fi îndrumat după caz la consultație, examinare clinică, radiologică.
  7. Va completa formularul COVID-19 pe propria răspundere, la fel va completa și fișele de sănătate și acceptul de tratament.
  8. După finalizarea tratamentului, va ieși din cabinet, va merge la recepție și va achita pe baza biletului primit din cabinet.

La ieșirea din clinică se va dezinfecta din nou pe mâini, după ce și-a dat botoșii jos.
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru colaborare!!! Împreună vom depăși această perioadă dificilă. Viața poate fi normală și în prezența infecției COVID-19, prin respectarea unor reguli simple. Să ne vedem cu bine și sănătoși!

Cu respect,
Administrația Clinicii Stomatologice "Omni Dent”.

18.05.2020 22:09