Știri

Servicii

La Clinica noastră găsiți toată gama de servicii stomatologice disponibile la ora actuală, într-o atmosferă relaxantă, fără durere.
Serviciile noastre sunt accesibile datorită utilizării celui mai modern și performant utilaj și instrumentar stomatologic, dar și posibilității de efectuare a diagnosticului radiologic computerizat (ortopantomografie, radioviziografie tomografie computerizată, teleradiografie) și a planificării digitale a tratamentului.

Clinică stomatologică
«Omni Dent»

Vă oferim tratamente stomatologice complexe din toată sfera stomatologică ambulatorie. Specificul activității noastre este orientat către acordarea asistenței medicale chirurgicale (chirurgie dento-alveolară și oro-maxilo-facială). Avem o echipă formată din medici stomatologi specializați în chirurgie oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, parodontologie, ortodonție, cosmetică dentară, asistată de un personal medical cu o calificare excelentă. Medicii noștri au o experiență vastă în domeniu, unii specialiști dețin grade și titluri științifice activând în cadrul USMF ”Nicolae Testemițanu”, clinica fiind și bază universitară.  Echipa are alături și medicii tineri foarte bine pregătiți care lucrează cu dăruire sub supravegherea cadrelor universitare. Clinica este dotată cu aparataj modern pentru realizarea celor mai performante lucrări stomatologice.


Detalii

Vă așteptăm, cu drag, la Clinica noastră.

Faceți o programare

Beneficiile

Experiența și reputația noastră sunt cel mai important, dar există câteva puncte foarte importante:

Diagnosticul complex

- Examinarea medicului șef și a medicului dentist de conducere-terapeut
- radiografie panoramică-snapshot
- abilitatea de a vedea defectele dinților printr-o cameră specială care vă poate mări dintele de 3 ori

 Planificarea corectă

-Este foarte important să planificați intervenția chirurgicală, astfel încât implanturile să fie în acea poziție și la un astfel de unghi, pentru a alege culoarea, dimensiunea sau forma dintelui
-Elaborarea unui plan de tratament pe etape se realizează la o consultare comună a mai multor specialiști, care vă permite să determinați domeniul de aplicare al tratamentului planificat, etapizarea acestuia, calendarul și costurile.

 Tratament eficient

-Fotoprotokol
- Tehnologiile inovatoare și înaltul profesionalism al stomatologilor ne permit să efectuăm un tratament dentar sigur și eficient în condiții optime.

Articole

Echipa

Echipa noastră de medici stomatologi, specializați în fiecare ramură a medicinei dentare, este alături de dumneavoastră pentru a vă reda sănătatea dentară și frumusețea zâmbetului. Analizăm fiecare nevoie și dorință a pacientului, oferindu-i tratament personalizat și îngrijire medicală la cel mai înalt nivel.

Video

8th Jun 2021 05:28:15Reabilitarea pacienților cu edentație totală sau parțială prin metoda SKY fast & fixed 1
8th Jun 2021 05:27:49Reabilitarea pacienților cu edentație totală sau parțială prin metoda SKY fast & fixed 2
8th Jun 2021 05:27:21Reabilitarea pacienților cu edentație totală sau parțială prin metoda SKY fast & fixed 3

Diplome și certificate

Toți colaboratorii sunt stomatologi cu experiență, care participă la seminare și forumuri internaționale. Titlurile științifice medicale sunt o dovadă a calificării înalte de care dispun acești medici.

Vă așteptăm, cu drag, la Clinica noastră.

Faceți o programare

Contacte

Clinică stomatologică "Omni Dent" SRL
Moldova, Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân 42
tel.:+373(22)606-101
tel.:+373(67)606-110
e-mail:[email protected]
e-mail:[email protected]
Ln-Vi 9:00 - 19:00

Moldova, Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân 13/2
tel.:+373(22)927-192
Ln-Vi 9:00 - 19:00