roruenit

CALITATE
PROFESIONALISM
COMPETENŢĂ

Sănătatea pacienților este esența activității noastre!

Faceți o programare

Servicii

La Clinica noastră găsiți toată gama de servicii stomatologice disponibile la ora actuală, într-o atmosferă relaxantă, fără durere.
Serviciile noastre sunt accesibile datorită utilizării celui mai modern și performant utilaj și instrumentar stomatologic, dar și posibilității de efectuare a diagnosticului radiologic computerizat (ortopantomografie, radioviziografie tomografie computerizată, teleradiografie) și a planificării digitale a tratamentului.

Clinică stomatologică
«Omni Dent»

Vă oferim tratamente stomatologice complexe din toată sfera stomatologică ambulatorie. Specificul activității noastre este orientat către acordarea asistenței medicale chirurgicale (chirurgie dento-alveolară și oro-maxilo-facială). Avem o echipă formată din medici stomatologi specializați în chirurgie oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, parodontologie, ortodonție, cosmetică dentară, asistată de un personal medical cu o calificare excelentă. Medicii noștri au o experiență vastă în domeniu, unii specialiști dețin grade și titluri științifice activând în cadrul USMF ”Nicolae Testemițanu”, clinica fiind și bază universitară.  Echipa are alături și medicii tineri foarte bine pregătiți care lucrează cu dăruire sub supravegherea cadrelor universitare. Clinica este dotată cu aparataj modern pentru realizarea celor mai performante lucrări stomatologice.


Detalii Tur virtual

Vă așteptăm, cu drag, la Clinica noastră.

Faceți o programare

Beneficiile

Experiența și reputația noastră sunt cel mai important, dar există câteva puncte foarte importante:

Diagnosticul complex

- Examinarea medicului șef și a medicului dentist de conducere-terapeut
- radiografie panoramică-snapshot
- abilitatea de a vedea defectele dinților printr-o cameră specială care vă poate mări dintele de 3 ori

 Planificarea corectă

-Este foarte important să planificați intervenția chirurgicală, astfel încât implanturile să fie în acea poziție și la un astfel de unghi, pentru a alege culoarea, dimensiunea sau forma dintelui
-Elaborarea unui plan de tratament pe etape se realizează la o consultare comună a mai multor specialiști, care vă permite să determinați domeniul de aplicare al tratamentului planificat, etapizarea acestuia, calendarul și costurile.

 Tratament eficient

-Fotoprotokol
- Tehnologiile inovatoare și înaltul profesionalism al stomatologilor ne permit să efectuăm un tratament dentar sigur și eficient în condiții optime.

Știri

Echipa

Echipa noastră de medici stomatologi, specializați în fiecare ramură a medicinei dentare, este alături de dumneavoastră pentru a vă reda sănătatea dentară și frumusețea zâmbetului. Analizăm fiecare nevoie și dorință a pacientului, oferindu-i tratament personalizat și îngrijire medicală la cel mai înalt nivel.

Sîrbu Viorica
Sîrbu Viorica Manager administrativ
Medic stomatolog terapeut
Sîrbu Dumitru
Sîrbu Dumitru Director medical
Doctor în științe medicale
Conferențiar universitar la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”
Specialist chirurgie oro-maxilo-facială
Strîșca Stanislav
Strîșca Stanislav medic stomatolog chirurg oro-maxilo-facial
Caldarari Stanislav
Caldarari Stanislav Medic stomatolog, chirurg oro-maxilo-facial
Eni Stanislav
Eni Stanislav medic stomatolog chirurg-dento-alveolar
Ciuclea Catalina
Ciuclea Catalina medic stomatolog ortodont

toată echipa

Articole

Video

2nd Dec 2020 05:16:21Identificarea și înlăturarea tartrului subgingival în boala parodontală
4th Nov 2020 04:39:53Mandible reconstruction after ameloblastoma
19th Aug 2020 05:58:50Reabilitarea complexă a mandibulei după: Granulom eozinofil. Osteomielită.Fractură patologică.

Diplome și certificate

Toți colaboratorii sunt stomatologi cu experiență, care participă la seminare și forumuri internaționale. Titlurile științifice medicale sunt o dovadă a calificării înalte de care dispun acești medici.

Opinii

Adriana Chisinau :

Multumesc mult d-nului Mighic Alexandru!!!Cu zimbetul lui m-a ajutat sa infrunt frica,si daca pina acum fugeam de stomatologii...apoi acum as merge in fiecare zi , binenteles la OMNIDENT...SUNTET-TI BRAVOOOOOOO!!!!!!

Vladimir Chisinau :

Da,Mighic Alexandru este medicul meu, sunt foarte multumit.Mi-a extras 4 dinti de minte,nimeni nu a vrut  sa mii scoata,si m-au trimis la el. Este medic cu litera mare. Mama mea acuma trebuie sa-si puna implant si va merge numai la el.Va recomand tuturor,este chirurg de la dumezeu!

Olga Chisinau : Un sincer multumesc pentru domnul Scutelnic Ion, mi-a tratat si implantat o masea, sunt foarte multumita! In clinica e foarte curat,incepind de la setul steril cu care lucreaza medicul si pina la podele, si intotdeauna o atmosfera placuta! Recomand la toti aceasta clinica! Am ramas cu o dantura bine lucrata si impresii doar placute!

toate opinii

Vă așteptăm, cu drag, la Clinica noastră.

Faceți o programare

Contacte