1. Omni Dent
  2. Albirea profesională

Albirea profesională

Încrederea în sine vine din siguranța că ești o persoană apreciată și ai un zâmbet impecabil, că obții, cu ușurință, răspuns la orice întrebare și reușești să excelezi în domeniul de activitate.  
Odată cu trecerea timpului, schimbările apărute atât în organism cât și în cavitatea bucală pot provoca un mic disconfort la nivel psihologic.
 
Fie din cauza anumitor tratamente cu antibiotice, fie din cauza igienei dentare precare, din cauza fumatului sau a consumului excesiv de condimente, băuturi cu potențial de a colora dinții, precum: vinul roșu, cafeaua, ceaiurile închise la culoare, băuturile acidulate, etc. sau poate din cauza fracturării smalțului dentar în urma unui accident – în mare parte dinții sunt primii care suferă schimbările cromatice, adeseori spre nuanțe mai închise. 
 
În funcție de personalitate, aspectul îngălbenit al dinților poate lăsa un soi de neîncredere sau momente de jenă. 
 
Dacă nu ești mulțumit de aspectul îngălbenit al dinților sau ai observat unele pigmente pe suprafața lor, atunci e cazul să planifici o vizită la medicul stomatolog estetician și să soliciți o procedură de albire.  
 
Albirea dentară este una dintre cele mai obișnuite operații de cosmetizare a zâmbetului, ușor de aplicat, cu rezultate vizibile și durabile. Doar câteva măsuri de precauție din partea Dvs. și vizite regulate la specialist, mențin dinții alb permanent.
 
Potrivit unei teorii acceptate de majoritatea specialiștilor, albirea dentară restabilește culoarea naturală a dinților. Albirea nu influențează culoarea plombelor existente, a lucrărilor dentare sau a protezelor. Protezele se pot albi în afara cavității bucale folosind un agent de albire specific (care, de obicei, se folosește și pentru curățarea protezelor).
 
Efectul albirii poate dura de la câteva luni la câțiva ani și depinde de stilul de viață al fiecărui pacient. Igiena orală regulată și evitarea fumatului sau a pigmenților alimentari pot prelungi efectul albirii. 
 
Clinica stomatologică ”Omni Dent” dispune de cel mai performant sistem german pentru albirea dinților „Fläsh” - cea mai recentă dezvoltare a companiei WHITEsmile, bazată pe o experiență de peste 25 ani în albirea dentară. Lampa de albire recent dezvoltată din acest sistem oferă un rezultat impresionant de rapid de albire a dinților. Cu accesorii optim concepute, sistemul oferă rezultate maxime de confort și tratament. 
 
Esența metodei este utilizarea și activarea cu ajutorul unei lămpi speciale profesionale a gelului, care conține oxigen, sub acțiunea căreia dinții se înalbesc cu 8-10 tonuri. În procesul fotoalbirii, oxigenul activ oxidează pigmenții întunecați.
 
Vă așteptăm, cu drag, la o consultație.