1. Omni Dent
  2. Albirea dinților
  3. Albirea profesională

Albirea profesională

Albirea cu lumina polarizata  - Aceasta procedura este foarte comoda pentru pacient, usor de suportat si chiar relaxanta oferind cele mai rapide si eficiente rezultate.


 

Se va masura nunanta de alb cu ajutorul unei chei de culori. Pe durata tratamentului, deoarece dintii sunt uscati datorita deshidratarii ei vor parea si mai albi. Culoarea finala va fi considerata cea masurata la o saptamana dupa incheierea tratamentului, in momentul stabilizarii finale a culorii.

Medicul dentist vă va recomanda mjloacele de intretinere a rezultatelor, programandu-te pentru urmatorul tratament ( dupa 1 an) sau iti va recomanda folosirea unor substante care pot fi utilizate la domiciliu (pasta de dinti, obisnuinte alimentare etc)

Sistemul Smiling System este noul sistem profesional de albire a dinţilor care permite a schimba culoarea dintilor cu 2-8 nuante mai deschis Cu ajutorul sistemului de albire Smiling System se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil.

De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene). 
Albirea dentara oferita de clinicia OMNI DENT ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios.

albirea externă cu lumină polarizantă sau laser - înainte de începerea tratamentului, medicul va izola gingiile cu un gel sau cu un o bandă de cauciuc pentru a le proteja. Apoi va aplica gelul cu peroxid de hidrogen şi, cu ajutorul unei lămpi, va proiecta lumină polarizantă sau laser timp de o oră sau două, în funcţie de metoda aleasă. Albirea profesională cu laser este nedureroasă și este considerat cel mai eficient tratament. Tratamentul poate fi repetat de două sau trei ori, iar dinţii vor fi cu până la opt nuanţe mai albi, în funcţie de gradul de îngălbenire a acestora. Rezultatul este imediat, poate dura până la doi şi trei ani şi poate fi repetat abia după această perioadă

Unde poate fi făcută procedura de albire profesională a dintelui?

Dacă ții la calitate și vrei să fii sigur că tratamentul de albire internă va fi unul reușit, fără efecte secundare, cum ar fi resorbția radiculară, poți opta pentru Omni Dent – un cabinet stomatologic situat în Moldova, Chișinău, pe bul. Mircea cel Bătrîn 13/2.

De asemenea, oferim curățarea dinților de piatră și placă folosind procedura Air Flow

Albirea nu este recomandata - sau are mult mai putine sanse de reusita - in urmatoarele situatii:
  • Varsta nepotrivita sau sarcina Abirea nu este recomandata copiilor sub 16 ani deoarece pulpa dintelui creste pana la aceasta varsta. Albirea dintilor pana la acest prag de varsta ar putea cauza iritarea pulpei sau sensibilizarea acesteia. de asemenea, albirea dintilor nu este recomandata nici femeilor insarcinate sau care alapteaza.
  • Dinti sensibili si alergii Persoanele cu dintii sau gingia sensibile, cu gingii cae se retrag sau cu probleme dentare ar trebui sa evite utilizarea solutiilor de albire pana nu primesc unda verde din partea stomatologului. Tot la fel, cei senssibili sau alergici la peroxid (agentul de albire) sunt sfatuiti sa nu foloseasca aceste procedee.
  • Boli ale gingiei, smalt erodat, carii sau gingii expuseToti cei care sufera de afectiunile enumerate mai sus sunt, in general, descurajati in intentia de a-si inalbi dantura. Cariile se trateaza dupa albire, pentru ca eventualele plombe existente nu se albesc. Ele raman la culoarea initiala pentru ca substanta respectiva actioneaza doar asupra materialului organic. Cariile existente se protejeaza eventual cu un ciment si se trateaza ulterior, alegandu-se o culoare corespunzatoare noii culori a dintilor. In acelasi fel, albirea nu se poate produce in cazul radacinilor expuse, deoarece acestea nu au un strat de smalt care sa fie curatat.
  • Coroane, fatete si obturatii (plombe) deja existenteIn acest caz, pericolul este reprezentat de portiunile care se vor albi si de cele care vor ramane la fel. Deci, de aparitie inestetica. Acest lucru poate fi insa evitat. Orice procedura de albire trebuie facuta inainte de repararea dintilor, pentru a nu aparea problema albirii neuniforme. intreaba dentistul inainte, pentru a afla ce strategie este bine sa aplici.
  •  Asteptari nerealiste Persoanele care se asteapta ca dupa acest tratament dintii lor sa fie de un alb "orbitor" ar putea fi dezamagite de rezultate. Fumatorii trebuie avertizati in special - in cazul lor, albirea va fi limitata, mai ales daca nu se opresc din fumat pe parcursul tratamentului de albire sau dupa ce acesta este finalizat. Ca exemplu, un grad rezonabil de albire - care sa dea impresia de natural, totusi - este putin mai deschis la culoare decat albul ochilor.
  • Dinti innegriti In principiu, dintii galbeni raspund cel mai bine la tratament, apoi cei cu o nuanta maronie si, in continuare, gradul de eficienta a tratamentului scade, dintii cu nuante de gri sau movului fiind cateodata chiar imposibil de curatat. Nuanta de gri-albastrui cauzata de tetraciclina este ceva mai greu de indepartat, uneori fiind necesare chiar si 6 luni de tratament efectuat acasa (ori cateva sedinte la cabinetul stomatologului) pentru o albire acceptabila. Dintii care au pete mai inchise la culoare ar putea raspunde mai bine la altfel de tratamente, pe care este bine sa le discuti impreuna cu medicul tau stomatolog, pentru a alege optiunea cea mai buna - in cunostinta de cauza.