1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Medicii de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” și-au îmbogățit cunoștințele la Congresul European Megagen

 O echipă de medici stomatologi alături de medicul chirurg oro-maxilo-facial, doctor în științe medicale, Dumitru Sîrbu, de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” au participat la cel de-al 6-lea Congres European Megagen, desfășurat la București. 

Evenimentul a adunat peste 1000 de delegați și speakeri de renume mondial. 
Timp de 2 zile, 16 și 17 septembrie, medicii specialiști au acumulat multă informație utilă, au aflat noutăți în domeniul implantologiei, dar și au analizat diverse cazuri complicate rezolvate de experți din alte țări. 
Stanislav Eni, Dumitru Nuca, Maria Nuca, Daniel Sîrbu, Oleg Uzun sunt discipolii cunoscutului medic chirurg oro-maxilo-facial, doctor în medicină Dumitru Sîrbu, care acumulează experiențe noi pentru a fi mai buni în tratarea pacienților lor, dar și interesul lor este bazat pe activitatea de cercetare în diverse probleme actuale ale stomatologiei. 
”Viața unui medic modern evoluează mereu și nu se axează doar pe activitatea clinică, dar și pe cea științifică, pe studiul metodelor noi de cercetări și inovații, bineînțeles toate în beneficiul pacienților, a țării, dar și pentru a promova buna reputație a Universității de Medicină ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău”, a declarat doctorul în medicină Dumitru Sîrbu. 
 

 

 Autor: Dorina ARSENE

19.09.2022 17:17