1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Ofertă specială la implantele dentare la Clinica stomatologică ”Omni Dent”

Grija față de sănătatea orală a societății este o prioritate ce o studiem continuu și îmbunătățim calitatea lucrului cu fiecare an prin noi metode și tehnologii moderne de tratament al afecțiunilor stomatologice. 

 

Noi, echipa medicală de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” avem grijă să readucem zâmbetul pacienților, tratând fiecare caz cu multă seriozitate și implicare. Lucrul în echipă, buna organizare, tehnologiile moderne și aparatura de înaltă calitate sunt instrumentele care ne ajută să avem reușite la cazuri destul de complicate ale pacienților. 



În ultima perioadă se atestă un număr mai mare de pacienți care pierd dinții, iar aceasta având o repercursiune asupra funcțiilor de masticație, fonație, dar și asupra aspectului estetic cu apariția complexelor de imperfecțiune. De aceea, soluția ideală în semenea cazuri este inserarea implantelor dentare, doar că acest serviciu este costisitor. În acest sens, noi, echipa medicală de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” venim în ajutorul pacienților noștri și cu ocazia sfintelor sărbători Pascale, am decis să ne susținem reciproc și să micșorăm substanțial prețurile la serviciile stomatologice chirurgicale și anume la intervențiile cu inserarea implantelor dentare. 

Astfel, începând de marți, 18 aprilie până la sfârșitul lunii mai, oferim o reducere de 20% la intervențiile chirurgicale cu implante dentare, în schimbul accesibilității la serviciile stomatologice de calitate, dar și pentru a răspunde necesităților stringente cauzate de durerile dentare și, nu în ultimul rând, de a avea un zâmbet sănătos.  


Întotdeauna, pacientul pentru noi este o prioritate și orice doleanță sau sugestie oferită la adresa noastră o acceptăm. Suntem înțelegători și optăm pentru calitate și bunătate. 
Bucurați-vă de viață!
Trăiți sănătos și zâmbiți frumos!
Contactați-ne și noi Vă oferim reducerea de 20%.
P.S. Consultați site-ul nostru la secțiunea prețuri și faceți un calcul pentru procedura dorită.
Pentru mai multe detalii, contactați-ne:
🎯Bd. Mircea cel Bătrîn, 42
️+ 373 (022) 606-101
📱 +373 795 79 654 (personal conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu)
📱 (+373) 67 606 110
#regularizareacresteialveolare,#sinuzitămaxilară,#chisturimucozale, #corpistrăiniînsinusulmaxilar, #Operațiideextirpareatumorilorbenigne,#tumori, #calculi #chisturi, #Tratamentulfracturilorscheletuluifacial, #Operațiiînchirurgiaparodontală,#chirurgiaendodontică, #inserareaimplanturilordentareendoosoase, #Reabilităriimplantoproteticecomplexe, #tehnicaFastandFixed, #allon4, #allon6, #Operațiidecreareaoferteiosoase, #DumitruSirbu, #clinicastomatologicaomnident

 

 

14.04.2023 15:39