1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Operație de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”
 În sala de operație de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” se efectuează diverse intervenții chirurgicale ce cuprind întregul teritoriu al regiunii feței și gâtului ce se referă la competența chirurgiei oro-maxilo-faciale. Vezi intervențiile ce se efectuează în articolul anterior sau pe pagina noastră www.omnident.md .
Astfel, în condiții salubre, sigure, cu respectarea normelor sanitare-epidemiologice, se acordă asistență medicală tuturor pacienților care au încredere în medicii noștri specialiști. Pentru confortul psihologic al pacientului majoritatea intervențiilor chirurgicale se efectuează sub anestezie generală sau locală cu analog-sedare sau inhalo-sedare.
 
 
Rămâne actuală patologia tumorală în rândul pacienților. De cele mai deseori pentru indentificarea tumorii se recurge la operația de biopsie care constă în prelevarea chirurgicală a unei porțiuni din formațiunea tumorală sau înlăturarea ei în totalitate și studierea morfologică a ei.
Piesa operatorie se îndreaptă în laboratorul morfopatologic în care după o pregătire prealabilă se prepare secțiuni microscopice care se studiază la microscopia electronică ce permite specialistului morfopatolog să identifice structura și componența celulară, abaterile de la normă a țesutului studiat. Astfel, aceste date servesc la stabilirea diagnosticului cu precizie înaltă a tumorii.
 
 Recomandăm pacienților adresarea la timp în caz de apariție a unor formațiuni de volum, schimbare în culoare a unor regiuni anatomice, pierderea sensibilității, apariția durerii pentru identificarea precoce a formațiunilor tumorale.
La fel, recomandăm adresarea pacienților la vizite cu scop diagnostic chiar și în lipsa simptomelor deoarece unele formațiuni tumorale pot fi prezente asimptomatic, de obicei, cele de mici dimensiuni, intraosoase, benigne. În lipsa adresării ele pot crește lent cu distrucții locale importante sau chiar malignizare.
Vă așteptăm, cu drag, zilnic, de luni până vineri.
🎯Bd. Mircea cel Bătrîn, 42
☎️+ 373 (022) 606-101
📱 +373 795 79 654 (personal conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu)
📱 (+373) 67 606 110
🕣Program: L-V 09:00-19:00
05.04.2024 15:14