1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. 7 APRILIE – ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII

 

Dacă ar fi să întrebăm prioritățile unei persoane, cu siguranță – sănătatea, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic, – ar fi printre cele mai importante menționate, deoarece este și cel mai de preț bun ce nu poate fi cumpărat. Activități fizice, alimentație sănătoasă, igienă personală și a sănătății orale, somn suficient, gândire orientată spre pozitiv, consultația la timp la medic sunt doar unele dintre acțiunile ce ar fi potrivit să le includem în programul zilnic pentru a avea o stare generală de sănătate bună și puternică.  
În acest context, Organizația Mondială a Sănătății a stabilit data de 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătății, recunoscută la nivel global cu scopul de a atrage atenția asupra problemelor de sănătate și de a promova acțiuni pentru îmbunătățirea stării de sănătate a populației globale. 
Activitățile derulate cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătații urmăresc creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a problemelor de sănătate, venind în sprijinul comunităților de la nivel local și internațional pentru implicarea în acțiuni care să aibă drept rezultat îmbunătățirea stării de sănătate. 
Echipa medicală de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, condusă de medicul șef, Dumitru Sîrbu, pe lângă lucrul curativ, mereu are grijă de sănătatea pacienților, de a efectua un tratament calitativ în folosul pacientului, de a publica informații utile pe site-ul www.omnident.md, de a oferi lecții despre igiena corectă a cavității bucale sutelor de copii, dar și de a monitoriza starea de sănătate a pacienților care au fost în tratament și necesită supraveghere pe o perioadă îndelungată.   
Recomandăm pacienților adresarea de 2 ori pe an la medicul stomatolog  cu scop diagnostic chiar și în lipsa simptomelor.
Vă așteptăm, cu drag, zilnic, de luni până vineri. 
🎯Bd. Mircea cel Bătrîn, 42
️+ 373 (022) 606-101 
📱 +373 795 79 654 (personal conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu)
📱 (+373) 67 606 110  

🕣Program: L-V 09:00-19:00

 

 

05.04.2024 16:16