1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Medicul Dumitru Sîrbu, a participat, sâmbătă, în calitate de speaker la un congres educativ de excepție.

 Medicul chirurg oro-maxilo-facial, Dumitru Sîrbu, doctor în științe medicale, medic șef la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, conferențiar universitar la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală „Arsenie Guțan”, USMF „Nicolae Testemițanu” a participat, sâmbătă, în calitate de speaker la un congres educativ de excepție.

În calitate de lectori au fost trei experți de vârf în domeniul stomatologiei chirurgicale, care au împărtășit cunoștințele lor acumulate în zeci de ani de experiență și mii de intervenții chirurgicale efectuate.

𝗗𝗿. 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻 𝗧𝗼𝗺𝗲𝗰̌𝗲𝗸 (Republica Cehă) cu tema: ”Digital and analogue workflows for soft tissues - bone - implant complex stability”;

𝗣𝗿𝗼𝗳. 𝗖𝗛𝗘𝗟𝗘 𝗡𝗜𝗖𝗢𝗟𝗔𝗘, șeful Catedrei de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală „Arsenie Guțan”, USMF „Nicolae Testemițanu” cu tema: ”Reabilitarea implanto-protetică în sectoarele posterioare atrofiate ale maxilarelor”;

𝗗𝗿. 𝗗𝗨𝗠𝗜𝗧𝗥𝗨 𝗦𝗜̂𝗥𝗕𝗨 cu tema: ”Implantarea alternativă în condiții de deficit osos a crestele alveolare”.
”A fost o mare plăcere pentru mine să fiu în calitate de speaker și să împărtășesc din experiența acumulată pe parcursul anilor de lucru cu pacienții. Acest tip de evenimente sunt o oportunitate excelentă de a interacționa cu medici de valoare, dar și generațiile mai tinere de a obține cunoștințe noi.
Am fost bucuros să aflu că acest eveniment a trezit un mare interes atât participanților din țară cât și de peste hotarele ei. Astfel, am avut ocazia să împărtășesc din experiența acumulată la noi în țară medicilor din alte țări. Sper că informația acumulată va servi un temei în abordarea procesului de lucru a medicilor chirurgi oro-maxilo-faciali. Deoarece ne dorim ca fiecare pacient să găsească soluția potrivită pentru tratarea cât mai eficientă a cazului său”, a menționat Dumitru Sîrbu.
 
Aducem mulțumiri organizatorilor Super-Dent, în persoana dlui Roman Benderschi.
La eveniment au participat peste 250 de persoane printre care și echipa de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, ceea ce dă dovadă de un interes sporit față de inovații și metode cât mai eficiente, non-invazive și cu un prognostic cât mai favorabil pentru pacienți:
 
Dr. Stanislav Eni, doctorand la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală ”Arsenie Guțan”;
Dr. Chiril Voloc, doctorand la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală ”Arsenie Guțan”;
Dr. Maria Nuca, medic stomatolog ortoped;
Dr. Oleg Uzun, medic stomatolog ortoped;
Dr. Cristina Bostan, medic stomatolog terapeut;
Dr. Cătălina Ciuclea, medic stomatolog ortodont;
Dr. Fathi Al-Haj, chirurg oro-maxilo-facial;
Dr. Dumitru Gheorghiev, rezident chirurg dentoalveolar;
Dr. Mihaela Ciuclea, rezident, medic ortodont;
Dr. Daniel Sîrbu, rezident, chirurg dentoalveolar;
Dr. Sandu Malic, rezident, chirurg dentoalveolar;
Dr. Ana-Maria Mucuța, rezident, chirurg dentoalveolar.

 


10.04.2024 10:28