roruenit

Medicul chirurg oro-maxilo-facial, dr.șt.med., conf.univ. Dumitru Sîrbu a fost în calitate de expert pentru medici stomatologi dornici să exploreze noi orizonturi în implantologie.

  1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Medicul chirurg oro-maxilo-facial, dr.șt.med., conf.univ. Dumitru Sîrbu a fost în calitate de expert pentru medici stomatologi dornici să exploreze noi orizonturi în implantologie.

 Medicul chirurg oro-maxilo-facial, dr.șt.med., conf.univ. Dumitru Sîrbu a fost în calitate de expert pentru medici stomatologi dornici să exploreze noi orizonturi în implantologie. Astfel, timp de o zi, a predat teorie, dar și demonstrație practică în cadrul unui curs avansat de reabilitare orală cu tehnica All on-X, la sediul Clinicii stomatologice ”Omni Dent”.

În cadrul cursului cu tema: ”Utilizarea implantelor angulate în reabilitarea pacienților edentaţi cu atrofii severe ale maxilarelor”, Dr. Dumitru Sîrbu a discutat despre modificările morfologice ale scheletului facial al pacientului edentat, planificarea și aplicarea tehnicilor de reabilitare implanto-protetică.
La partea teoretică au prezentat raport interesant și util medicul stomatolog chirurg dento-alveolar Stanislav Eni, medicul stomatolog chirurg parodontolog Dumitru Nuca și medicul stomatolog rezident chirurg dentoalveolar Dumitru Gheorghiev.
Partea practică, a culminat cu 2 intervenții chirurgicale LIVE prin tehnica all on-X, condusă de Dr. Dumitru Sîrbu și echipa de profesioniști mdici stomatologi chirurgi (Daniel Sîrbu, Dumitru Gheorghiev, Ana-Maria Mucuța) împreună cu medici anesteziologi de la Clinica stomatologică ”OmniDent” (Olga Glinschi și Elena Mardari).
Participanții au putut asista la operație atât în sala de intervenții, cât și prin transmitere în timp real pe toate ecranele din cadrul Clinicii ”Omni Dent”. Astfel, fiecare pas al procedurii a fost ușor de urmărit și de înțeles.
Organizatorii cursului, Compania Gursk Medica Moldova, a specificat că a fost o ”experiență extraordinară, iar echipa Omni Dent a realizat procedura cu precizie și profesionalism. Mulțumim întregii echipe Omni Dent pentru expertiza și dedicarea lor, astăzi este o experiență de învățare intensivă și foarte valoroasă pentru toți participanții”.
La rândul său, medicul chirurg oro-maxilo-facial, Dumitru Sîrbu a menționat că a împărtășit, cu plăcere, din experiența sa acumulată pe parcursul anilor. ”Cu siguranță, un medic bun, trebuie mereu să învețe pentru ca să ofere pacienților săi soluții moderne de tratament. Datorită noilor tehnologii, a metodelor inovative, pacienții edentați pot să-și recapete într-un timp mai scurt încrederea”, a spus Dr. Sîrbu.
Aducem sincere mulțumirii întregii echipe de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”: medici, asistente medicale, recepționiste, cât și infirmiere pentru implicarea și buna organizare a tuturor detaliilor.

23.04.2024 16:21