1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Extracția dinților temporari cu inhalosedare – sigur și fără durere

 Schimbul fiziologic al dinților (extracția dinților temporari), de obicei, se poate face acasă de către un părinte sau chiar de copil, însă, în multe alte situații este necesară vizita la medicul stomatolog.

Orice manipulație chirurgicală poate provoca anxietate, inclusiv, și cea mai simplă extracție a dintelui de lapte la copii, dar, medicii de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” propun o soluție foarte confortabilă micilor pacienți: extracția dinților temporari sub anestezie locală însoțită de metoda de sedare. O procedură de extracție sigură, simplă, rapidă și fără durere.
 
 
La Clinica stomatologică ”Omni Dent”, datorită conlucrării între medicul stomatolog și medicul anesteziolog această problemă poate fi rezolvată prin acordarea asistenței medicale de către medic și monitorizarea pacientului de către medicul anesteziolog pe toată perioada procedurii.
 
Inhalo-sedarea - presupune, aplicarea unei măști speciale pe nasul pacientului prin care el inspiră un gaz anestezic inofensiv, care induce o stare de relaxare și distrage atenția de la aspectele care te fac anxios.
Avantajele acestei tehnici sunt: instalarea rapidă a acțiunii și eliminarea rapidă (în aproximativ 5 minute) a efectelor gazului anestezic. Fiind o metodă inofensivă specialiștii în domeniu o recomandă chiar și în situațiile clinice care au contraindicație pentru anestezie.

Vă așteptăm, cu drag, zilnic, pentru a vă acorda asitența medicală necesară în cele mai sigure condiții cu specialiști înalt calificați.
 
Medici terapeuți:
Dr. Viorica Sîrbu;
Dr. Ana Cercel;
Dr. Svetlana Grec;
Dr. Cristina Bostan;
 
Medici chirurgi:
Dumitru Sîrbu;
Stanislav Căldărari;
Stanislav Eni;
Dumitru Gheorghiev;
Daniel Sîrbu;
Fathi Al-Haj;
Dumitru Nuca;
 
Medici anesteziologi:
Dr. Ivan Cîvîrjic;
Dr. Elena Mardari;
Dr. Olga Glinschi;
Dr. Olesea Țurcan.
 
Vă așteptăm, cu drag, zilnic de luni până vineri
Mircea cel Bătrân 13/2
Mircea cel Bătrân 42
+ 373 (022) 927-192
+ 373 (022) 606-101
 +373 795 79 654 (personal conf.univ., dr.șt.med. Dumitru Sîrbu)
 (+373) 67 606 110
Program: L-V 09:00-19:00
07.06.2024 16:49