1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Dr. Dumitru Sîrbu a trăit o experiență inedită în Coreea de Sud

Dr. Dumitru Sîrbu a trăit o experiență inedită în Coreea de Sud

O experiență extem de plăcută a trăit, medicul șef de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”, Dumitru Sirbu, alături de colegii săi de la Catedra de chirurgie OMF și implantologie orală ”Arsenie Guțan” de la USMF „Nicolae Testemiţanu” în Seul, Coreea de Sud.
Timp de o săptămână, la sfârșit de octombrie, medici stomatologi din diferite țări europene au participat la un forum științifico-practic organizat de compania Gursk Medica (Romania) și Dentium Implant (Republica Coreea de Sud).
”Am avut un program bine stabilit, cu multe ore practice alături de medici specialiști coreeni. Am vizitat fabrica unde se confecționează implantele dentare, unde se produce echipamentul medical, am socializat cu oameni interesanți, cu viziuni diferite pe care le vom implementa în practica noastră. Mi-au plăcut mult tradițiile coreene și trăsăturile lor specifice precum hărnicia, curățenia și punctualitatea”, a menționat Dr. Dumitru Sîrbu.
Dragă echipă de la Gursk Medica, în special dlui Arhip Pogurski, Vă mulțumim pentru invitație, amabilitate și buna organizare a evenimentului.

01.11.2022 16:55