1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Lecție gratis de igienă dentară pentru adolescenții de la un Centru comunitar

Calitatea și profesionalismul au dovedit, încă odată, că reprezintă echipa medicală de la Clinica stomatologică ”Omni Dent”. 

După ce, săptămâna trecută, copii de la Centrul Comunitar Nr. 151 și Asociația Obștească “Laolaltă” au avut o experiență plăcută în cadrul lecției de igienă dentară, au solicitat încă o lecție pentru colegii lor adolescenți, care a avut loc joi, 27 iulie.  
Lecția gratis a fost predată de Daniel Sîrbu și Mihaela Ciuclea, medici rezidenți și Daria Rîbacova, Vladimir Marinov studenții anului V la USMF ”Nicolae Testemițanu”, Facultatea Stomatologie, fiind ghidați de conferențiarul universitar, doctor în științe medicale, Dumitru Sîrbu, medic-șef la Clinica stomatologică ”Omni Dent”.
Sfaturi utile despre îngrijirea corectă a danturii, despre influența bacteriilor  existente în cavitatea bucală la formarea cariilor, dar și perierea corectă a dinților sunt principalele idei spuse atât copiilor refugiați din Ucraina, vorbitori de limba rusă cât și copiilor din familii social vulnerabile, dar și cei care au mai fost la activitățile centrului, vorbitori de limba română.
 P.S. Aducem mulțumiri partenerilor noștri Compania GSK (Sensodyne, Parodontax).  
Lecția gratis s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare ”Stomatologul – prietenul copiilor”, demarată din anul 2019, organizator Clinica stomatologică ”Omni Dent”. Aici vedeți mai multă informație despre parcursul campaniei https://omnident.md/ro/companii-sociale/. 
Autor: Dorina ARSENE

 


27.07.2023 15:44