1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Performanța are nume – Clinica stomatologică ”OMNI DENT”

 Performanța are nume – Clinica stomatologică ”OMNI DENT”

 
Curând se face un an de când tratarea pacienților este mai diferită, dar și condițiile personalului medical care lucrează și studiază continuu este într-o atmosferă diferită.
Fiecare detaliu din clinică își are locul său, fiecare metru pătrat este utilizat eficient și foarte plăcut, iar muzica, fiind considerată alinarea sufletului, este ceea ce le unește pe toate.
”Valoare și calitate este ceea ce reprezintă această Clinică atât de diferită din țara noastră. De fapt, ea îl reprezintă pe omul care o conduce – medicul șef, Dumitru Sîrbu”, a spus un pacient care vine, de fiecare dată, de la 200 km distanță.
 
”Calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor și atmosfera din cadul Clinicii este superioară multor clinici stomatologice din Italia”, a menționat o pacientă originară din Italia care se tratează de 15 ani la medicul chirurg oro-maxilo-facial Dumitru Sîrbu.
 
Pentru a vă convinge vă invităm să faceți un tur al clădirii, prin intermediul fotografiilor https://omnident.md/ro/wallpapers/-/2031/2031/ .
 
Atenția mereu la pacienți și la starea sufletească a angajaților l-a determinat pe medicul-șef, Dumitru Sîrbu, să organizeze și sfințirea clinicii în care au fost citite rugăciuni de o profunzime teologică impresionantă, oficiată de 3 preoți cu voci dumnezeiești și de alți 3 dascăli. https://omnident.md/ro/news/328/
 
Pentru a afla care sunt cele mai frecvente intervenții chirurgicale efectuate la Clinica stomatologică ”Omni Dent” Vă îndemnăm să accesați link-ul https://omnident.md/ro/news/329/.
Vom fi bucuroși mereu să vă oferim servicii calitative în condiții moderne de lucru.
Părerea voastră este importantă pentru noi. Așteptăm comentarii.
 
Vă mulțumim!
 

 


15.09.2023 12:05