1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Cele mai bune impresii la DIO SKI CONGRESS 2024
Participanții la DIO SKI CONGRESS 2024 au rămas cu cele mai bune impresii începând de la buna organizare a tuturor detaliilor până la bogata informație raportată.
”Un curs bine structurat, interesant prezentat cu diverse cazuri tratate și multă informație nouă despre situațiii clinice din cadrul reabilitării pacienților cu atrofii severe”, a menționat Daniel Sîrbu, medic stomatolog la Clinica stomatologică ”Omni Dent”.
Cogresul a fost organizat de echipa de la Compania ”DIO Implant”, în persoana dlui Ruslan Benderschi, reprezentantul oficial în R. Moldova, pentru care îi aducem mulțumiri pentru invitație.
”Aducem mulțumiri echipelor de organizare și trainerilor Dio Portugalia pentru toată informația prezentată. De asemenea, a fost utilă și partea de dezbatere unde au fost discutate situații clinice din cadrul reabilitării pacienților cu atrofii severe, dar și reabilitarea pacienților cu implante dentare utilizând tehnologiile digitale contemporane cu precizie înaltă și rezultate predictibile”, a menționat chirurgul oro-maxilo-facial Dumtru Sîrbu, dr.șt.med, conf.univ. la Catedra de chirurgie oro-mailo-facială și implantologie orală ”Arsenie Guțan” a USMF ”Nicolae Testemițanu”.
De asemenea, organizatorii au avut grijă și de partea culturală să fie una foarte interesantă care are rolul de a spori gradul de cunoaștere și interes a obiceiurilor, culturii și tradițiilor locului, vizitând muzee, obiecte de cult național și munții specifici țării Franța.

08.02.2024 10:02