1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Susținerea tezei de doctor în științe medicale a medicului chirurg oro-maxilo-facial Stanislav Strîșca

 Colectivul de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” aduce sincere felicitări medicului chirurg oro-maxilo-facial Stanislav Strîșca, care a susținut public teza de doctor în științe medicale cu tema „Tehnologia planificării virtuale în evaluarea echilibrului anatomic la pacienții cu anomalii dento-maxilare”.

 

Conducătorul științific, Dumitru Sîrbu, doctor în științe medicale, a primit cu bucurie rezultatul membrilor Comisiei Consiliului Științific, atunci când au pronunțat – calificativul excelent.
Suntem mândri de rezultatul obținut în urma muncii asidue pe care a depus-o în toți acești ani medicul Strîșca, dar și conducătorul său științific, Dumitru Sîrbu. ”Cu siguranță, perseverența, lucrul calitativ și buna pregătire au influențat la rezultatele dorite de dr. Stanislav Strîșca. Îi dorim succese și pacienți mulțumiți, cercetări și inovații, iar abilitățile cu care este deja înzestrat ca acuratețea, buna comunicare și colegialitatea să-l urmeze mereu”, a menționat Dumitru Sîrbu, doctor în științe medicale.
 
 
Doctorul Strîșca, a obținut o bogată experiență în practica de lucru, alături de mentorul său, medicul chirurg oro-maxilo-facial Dumitru Sîrbu, conferențiar universitar la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală „Arsenie Guțan”, USMF „Nicolae Testemițanu”.
 
Stanislav Strîșca este primul care a susținut teza de doctor din cei 4 studenți doctoranzi ai conferențiarului universitar, Dumitru Sîrbu.
Detalii despre teză vedeți aici https://doctorat.usmf.md/ro/node/34064...
25.01.2024 11:26