1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Speakerii de la al 5-lea Forum SKY fast & fixed au impresionat delegația de la «Omni Dent»

 O delegație de medici stomatologi de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” au revenit în țară cu idei noi, metode noi de lucru, impresii plăcute de la cea de-a cincea ediție a forumului specialiștilor în încărcarea imediată a implanturilor dentare (5th SKY fast & fixed Forum). Fidelă valorilor Bredent Group, reprezentanții Bredent medical România a organizat acest eveniment grandios la Iași, în perioada 15, 16 noiembrie.

Cei 34 de speakeri ai evenimentului sunt lideri și modele de succes. Ei sunt recunoscuți și respectați în cadrul comunității medicale ca lideri profesioniști și inovatori în domeniul lor de activitate. 
 
Desfășurat într-un format care a permis să fie adresate întrebări speakerilor au fost prezentate cele mai noi idei și soluții exemplificate cu diferite cazuri clinice, unele dintre ele monitorizate pe parcursul ultimilor 12 ani. Evenimentul a fost adresat în egală măsură medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari.
 
Colegii noștri au rămas impresionați de buna organizare a evenimentului, de bogata informație prezentată de către specialiștii care vorbeau cu entuziasm, cu dăruire, cu dedicație și dragoste față de suferința umană, față de metodele de tratament moderne ce pot fi realizate în folosul pacienților. Delegația a fost formată din directorul Clinicii stomatologice ”Omni Dent”, Viorica Sîrbu, medicul șef al Clinicii, chirurgul-oro-maxilo-facial, Dumitru Sîrbu și medicul ortoped, Vadim Popovici, însoțiți de tinerii specialiști Mihail și Mihaela Rotaru și Dumitru Nucă
 
Majoritatea oamenilor fac lucruri pentru că sunt nevoiți - inovatorii fac lucrurile din propria voință” este o declarație făcută de Profesorul Peter Brehm, General Manager bredent Group, la deschiderea forumului.
 
În viziunea noastră Profesorul Peter Brehm nu este omul Germaniei, ci prin dragostea față de lucrul efectuat, implicarea multilaterală în domeniul stomatologiei atât în diverse ramuri ale acestui domeniu cât și meticulozitatea studiilor științifice realizate în diverse laboratoare științifice îl face omul lumii - un om cu dar de la Dumnezeu”, a menționat doctorul în medicină, Dumitru Sîrbu
 
Medicii din R. Moldova au participat la acest forum la invitația oferită de Bredent Moldova și personal de Vitalie Ciobanu. ”Mulțumim dlui Ciobanu pentru buna colaborare și amabilitatea de care dă dovadă de fiecare dată cât și pentru suportul adus tuturor proiectelor noastre. Totodată vrem să mulțumim organizatorilor, în mod special Prof. Peter Brehm, Florin Obadan, reprezentant Bredent România, dar și întregii echipe care a lucrat atât de atent și minuțios la fiecare detaliu pentru ca noi, participanții să ne simțim bine.
 
Cu siguranță, cunoștințele obținute la 5th SKY fast & fixed Forum vor fi aplicate în clinica noastră, pentru pacienții noștri, dar și mai deschid noi orizonturi nu doar pentru activitatea curativă, dar și pentru cea didactică, științifică în cadrul USMF, ”Nicolae Testemițanu”,  a menționat medicul șef, Dumitru Sîrbu.
 
 
Autor: Dorina Arsene
19.11.2019 18:32