1. Omni Dent
  2. Noutăți
  3. Prioritățile echipei de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” pentru anul 2023

Sănătatea este o prioritate pentru fiecare persoană. Avem grijă mereu să o păstrăm, dar și să o menținem în situația în care o pierdem. Pentru medicii de la Clinica stomatologică ”Omni Dent” acuratețea lucrului bine făcut, atenția pentru fiecare pacient în parte, buna conlucrare în echipă, calitatea serviciilor oferite, dar și atmosfera caldă și primitoare este ceea ce îi caracterizează.



Noul sediu mai modern și mai bine dotat al Clinicii, echipa prietenoasă și mereu binevoitoare datorită managementului bun și al competenței managerului general, Dumitru Sîrbu, de a forma și menține o echipă unită sunt atributele principale pentru a munci cu plăcere.


Anul 2023 a început în plină forță cu scopuri și dorințe, cu noi proiecte și cu pacienți care ne dorim să fie cât mai mulțumiți de tratamentul primit. Iar pentru a contabiliza cea mai importantă resursă a noastră - timpul, ne-am propus mai multe priorități pentru a crea o colecție de momente în timp. Astfel, ne-am propus:
1. Calitatea serviciilor - Dotarea clinicii cu mai multă tehnică/aparataj performant pentru ca pacienții să aibă cele mai bune condiții de diagnostic și tratament în țara noastră.   
2. Educație – echipa medicală va participa și în acest an la diverse conferințe, congrese naționale și internaționale pentru a acumula cunoștințe noi în domeniu;
3. Cercetare științifică – ne propunem să cercetăm diverse probleme din regiunea OMF 
4. Responsabilitate socială - Educație/proiecte – vrem să oferim din cunoștințele noastre și vom organiza cursuri gratuite pentru femeile gravide cu scopul de a oferi cea mai utilă informație despre sănătatea cavității bucale în această perioadă, dar și lecții de igienizare corectă a cavității bucale pentru toți cei interesați, la fel gratuit.
5. Echipa - ne dorim să avem colegi noi în echipă.


”Experiența anilor mi-a arătat că dedicația față de lucrul bine făcut și implicarea cu sufletul aduc rezultatele cele mai bune. Așa cum tehnologia medicală se perfecționează continuu, la fel și studiile despre tratarea cu o precizie mai mare a tuturor patologiilor din regiunea OMF. De aceea, perfecționarea continuă, lecțiile predate la USMF ”Nicolae Testemițanu” și motivarea tinerei generații să iubească profesia de medic stomatolog și să trateze pacienții cu sufletul, dar și activitatea mea de zi cu zi de a vedea o lume mai fericită sunt o prioritate pentru mine și pentru acest an nou”,  a menționat Dumitru Sîrbu, medic chirurg oro-maxilo-facial, medic-șef la Clinica stomatologică ”Omni Dent”.


Vă dorim tuturor un an mai prosper și mai bogat în amintiri. 
 Autor: Dorina ARSENE

 

19.01.2023 16:22